Tijdreizen

Is het mogelijk om iemand in de toekomst te brengen? Kunnen we dingen op een bijna wiskundige manier, net als de eerstvolgende zonsverduistering, de getijden, of maanstand, ‘voorspellen’? Met dit boeiend experiment trachten we dit uit te vissen.

Door middel van een bepaalde techniek word je in de toekomst gebracht. Het spreekt echter voor zich dat, indien het echt mogelijk is om in de toekomst te kijken en het daadwerkelijk te beleven, je waarschijnlijk niet alles van jouw toekomst wil aan de weet komen.

Wat, als je ziet hoe jouw prachtige (werk)relatie uiteenvalt? Wat, als je getuige wordt dat je in een auto-ongeluk betrokken geraakt? Veronderstel dat je de dood van iemand, die dicht aan je hart ligt, meemaakt? Het gevaar bestaat, en die kans is zelfs zeer groot, dat je naar deze zaken zult gaan beginnen leven - en, bijvoorbeeld, nooit meer in een auto durft te stappen, pijn of verdriet in jezelf zult meedragen, of wat dan ook.

Om deze redenen gaan we jou enkel en alleen onpersoonlijke vragen stellen, die we achteraf samen kunnen verifiëren.

Nadat we jou in de toekomst hebben geprojecteerd, kunnen we jou dus bijvoorbeeld vragen om krantenkoppen af te lezen, een artikel uit een tijdschrift aan te helen, een uitslag van de Lotto of die van Euro Millions cijfer voor cijfer te dicteren, te zien wat er in het nieuws op de beeldbuis wordt gezegd, aan de weet komen welke partij de verkiezingen heeft gewonnen, et cetera. Allemaal toekomstgerichte zaken. Het zijn maar enkele van de vele ideetjes. In elk geval zijn ze veiliger dan jezelf op je eigen sterfbed zien liggen, nietwaar?

Wat de techniek betreft die we toepassen, kunnen we je nu al vertellen dat we geen hypnose gebruiken. Welke techniek dan? Daar kunnen we boeken over schrijven. Waarom? Omdat er nog geen boek over bestaat. Met andere woorden: niemand, maar ook niemand anders dan wijzelf past deze techniek toe. Misschien zullen we ooit onze experimenten bundelen. Zowel de succesvolle (als die er zijn) als de minder geslaagde.

Het is en blijft een experiment, maar je hoeft dus niet paranormaal begaafd te zijn om hieraan te kunnen deelnemen!

Inschrijven

Voornaam:
Achternaam:
Straat en nummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Geboortedatum:Kies: