De Openbare Kluis

Kluis
  • Sommigen onder ons beschikken over een eigenaardige gave dat ‘Voorkennis’ wordt genoemd. Onbewust kunnen ze, bijvoorbeeld, treinen of vliegtuigen mijden omdat ze een voorgevoel hebben dat er zich misschien een ongeluk kan voordoen. Na het ongeval, en terwijl hun oog op het krantenbericht valt, roepen ze uit: “Ik wist het!”
  • Achteraf kan men erover vertellen, maar hoe geloofwaardig zijn die verhalen? We bedoelen: in de oren van anderen?
  • Met andere woorden: er zijn mensen die ontvankelijk zijn voor prikkels die hen vertellen dat de toekomst ‘reeds onderweg is’ en dus meer naderbij dan we soms vermoeden.
  • Het heeft dus niets met het voorspellen van de toekomst te maken, maar eerder met een soort van intuïtief voorvoelen waarbij men inzicht verkrijgt in ver verwijderde zaken, feiten of gebeurtenissen.
  • De ontvangen prikkels, die zich in ons hoofd in beelden kunnen worden vertaald, of als stemmen in de oren klinken, vergroten als het ware het heden in de richting van de toekomst. Het is net alsof de toekomst reeds bestaat omdat de mens het voorgevoel krijgt er reeds bij betrokken te zijn.
  • In biologische zin betekent voorkennis dus niet, weten wat er gaat gebeuren, maar weten wat er zou kunnen gebeuren ...
  • Als jij over die gave van Voorkennis beschikt, is het wel handig dat je een getuige hebt van de dingen waarvan je het voorgevoel hebt dat ze zich kunnen voordoen. Om deze reden hebben we de ‘Openbare Kluis’ ingelast. In deze ’kluis’ wordt jouw berichtje bewaart – en, ‘openbaar’ betekent, dat iedereen er eveneens getuige van kan zijn.
  • Stuur dus elk voorgevoel, zo gedetailleerd mogelijk omschreven, naar onze e-mail [email protected] – indien nodig, voeg er gerust een tekening/illustratie bij. Het hoeft natuurlijk niet om een werelds gebeuren te gaan, maar over dagelijks dingen in je eigen privé-leven bijvoorbeeld. Het komt erop neer dat je ‘een getuige’ hebt. Deze dienst is natuurlijk gratis, alhoewel het afhuren van een kluis ... (= grapje!).