Het Henochiaans Systeem

Beschrijving


Het accent ligt op een grondige, boeiende, maar moeilijke studie van het Henochiaans - 'de taal der engelen'; gebaseerd op een alfabet dat door engelen, waaronder Nalvage en Uriël, op het einde van de 16de eeuw aan Dr. John Dee en aan Edward Kelly werd doorgegeven. Dit is evenwel een zeer moeilijk te begrijpen metafysische materie en is eerder gericht tot mensen die vooraf een studie hebben gemaakt van de Kabbalah en van de Magie.

Plaats van bijeenkomst: in onze lokalen te Niel.

Minimum duurtijd/sessie: 3 uren. Op het einde van iedere sessie spreken we nieuwe datum af voor eerstvolgende bijeenkomst.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Indien je toch belangstelling hebt om in groep aan deze cursus deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe groep in Niel van start gaan, laten we het je weten - beloofd.

Tarief: € 100 (€ 82,64 + € 17 BTW)
Nota: - Minimum: 3u/sessie
- Elke extra deelnemer betaalt slechts de helft.

Meer informatie? Stuur ons een bericht of bel ons op 03/430 93 87.