Parapsychologie: een introductie

Beschrijving


Met-ter-tijd starten we met het opleiden van parapsychologen en parapsychologen bestuderen paragnosten. Indien je voelt, denkt, of gewaar bent dat je over de één of andere gave beschikt, dan is deze cursus écht iets voor jou.

Het probleem is, dat velen iets gewaarworden, maar niet goed weten in welk onderwerp ze zich zouden moeten verdiepen. Daarom deze cursus...

Welke thema's komen er in de Introductiecursus Parapsychologie onder andere aan bod?...

1 - Tarot
2 - I Tjing
3 - Hypnose
4 - Fosfenisme
5 - Kinesiologie
6 - Magnetisme
7 - Numerologie
8 - Psychometrie
9 - Astraal Uittreden
10 - Kleurlichtschijven
11 - Werken met Runen
12 - Meditatietechnieken
13 - Aura-Soma & Kleurenleer
14 - Chakra's & Chakratherapie
15 - Enneagram Persoonlijkheidsleer
16 - Visualiseren met Licht- & Kleurlicht
17 - Het gebruik van pendel & wichelroede
18 - Een bestudering van de Boom des Levens
19 - Helderziendheid - Helderhorendheid - Heldervoelendheid - Heldergewaarwording

Elke mens is uniek op zichzelf en dit is dan ook de reden waarom we zo van elkaar verschillen, ondanks de uiterlijke gelijkenissen.

Eén van die verschillen zijn de gaven en talenten. Elke mens is met een gave geboren, want in wezen zijn we allemaal 'kanalen van het hogere'. Het probleem dat zich stelt, is: welke gave? Je kunt er jaren naar op zoek gaan, het niet vinden, en opgeven misschien, of verdwalen zelfs. Verdwalen kost geld, energie en tijd, verloren tijd.

Tijd is, net als het leven, een kostbaar geschenk. Een geschenk dat ons gegeven werd, maar dat ons dan ook op elk ogenblik kan ontnomen worden. Tijd... benut het, of verspil het. De keuze is aan jou.

Daarom deze Introductie-cursus Parapsychologie. Van elk van de bovenvermelde thema's wordt er een tipje van de sluier opgelicht. Van zodra je 'aanvoelt' dat het je aanspreekt, jouw persoonlijke innerlijke gave beroert, gaan we er iets dieper op in. Niet alleen met de theorie, maar ook in de praktijk, natuurlijk.

Lezingen/voordrachten bijwonen kan interessant zijn, maar een privé-cursus volgen heeft hier dus het grote voordeel dat er meer diepgang is en bovendien niet groepsgericht. Je aanhoort en bestudeert énkel en alleen datgene wat jou interesseert. Zodoende bespaar je jezelf zeer veel kostbare Tijd.

- Inschrijven betekent: het begin van de meest boeiende reis in jezelf!

Plaats van bijeenkomst: onze lokalen te Niel.

Duurtijd: 2 sessies van elk 4 à 5 uren, inclusief korte pauzes + indien nodig: opvolging daaropvolgende weken, zonder bijkomende investeringen natuurlijk.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Indien je toch belangstelling hebt om in groep aan deze cursus deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe groep in Niel van start gaan, laten we het je weten - beloofd.

Extra Nota: Naast deze Introductiecursus geven we natuurlijk ook opleiding in één specifiek thema, zelfs indien je het nu al als een beroep uitoefent.

Tarief: € 399 (€ 329,75 + € 69 BTW)
Nota: - Elke extra deelnemer betaalt slechts de helft.

Meer informatie? Stuur ons een bericht of bel ons op 03/430 93 87.